Het voordeel van de multimerken tankkaart voor bedrijven

We vertellen je hier over de vele voordelen van een multimerken tankkaart voor bedrijven. Een praktische kaart, die jou veel werk uit handen neemt.

Een tankkaart voor bedrijven biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Mocht je nog niet goed weten welke zaken dat precies zijn, dan hebben wij ze hier voor jou op een rij gezet. Een tankkaart voor bedrijven is in België snel heel populair geworden. Medewerkers kunnen flink wat kilometers afleggen voor het werk en het is dan handig om dit administratief op een praktische manier op te lossen.

Waarom kiezen voor een multimerken tankkaart?

Waarom zou je nu bij uitstek kiezen voor een multimerken tankkaart? Het grote voordeel is dat je bij tankstations van alle merken kunt tanken. Het aanbod kan door het hele land nogal variëren en het is prettig om terecht te kunnen bij de meest dichtstbijzijnde locatie. Daarom is een multimerken tankkaart de beste optie, ten opzichte van een tankkaart die wordt afgegeven door een specifiek merk. Het goede nieuws is daarbij dat deze kaart meestal gratis is, al kan het wel zijn dat er bepaalde extra kosten worden gerekend op een maandelijkse basis. We vertellen nu waarom deze investering dan toch zeker de moeite loont.

Profiteer van een uitgestelde betaling en nette factuur

Allereerst is het bij een tankkaart het geval dat je gebruik maakt van een systeem van uitgestelde betalingen. De medewerker of jijzelf hoeven zelf geen geld te betalen bij tanken. Aan het einde van elke maand wordt er een duidelijke factuur gestuurd die je precies vertelt voor welke bedragen er wanneer getankt is. Dit is uiteraard praktisch voor het indienen van papierwerk bij de belastingautoriteiten. Daarbij kun je ook snel eventuele verdachte transacties opsporen.

Offerte tankkaart

Met een tankkaart kun je veilig tanken zonder risico op fraude en diefstal

Het gebruik van een multimerken tankkaart voor bedrijven is veilig. Zo komt elke kaart met een persoonlijke code die bij elke transactie wordt ingevoerd. Door het overzicht dat je krijgt kun je frauduleuze transacties direct herkennen. Uiteraard wordt er bij moderne tankkaarten gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technologieën, om zo misbruik te voorkomen. In dit geval heb je dus meer zekerheid, dan wanneer je werknemers met geld op pad moet sturen. Dit is dan ook een groot voordeel dat veel werkgevers overtuigt om een tankkaart voor werknemers aan te schaffen.

Je kunt altijd online-transacties inzien en profiteren van korting

Het overgrote deel van de bedrijven dat tankkaarten aanbiedt biedt jou de mogelijkheid om via een online portaal inzicht te hebben in actuele transacties. Zo zie je wanneer er getankt is en wat de openstaande bedragen zijn. Verder kan het zijn dat je met een tankkaart aanspraak maakt op extra korting bij de pomp. Als je grote volumes afneemt, kan dat ook een aanzienlijke korting per liter opleveren. Het kan tenslotte zo zijn dat er via de e-mail of telefonisch contact met jou opgenomen wordt om jou een persoonlijke aanbieding te geven.

Offerte tankkaart

Bepaal zelf wat er gekocht kan worden

Als eigenaar / beheerder van de tankkaart heb je de mogelijk om vast te stellen welke types brandstof er getankt kunnen worden. Dat kunnen ook meerdere types zijn. Het is zelfs mogelijk om aan te geven of de gebruiker met de tankkaart ook etenswaren kan kopen. Denk daarbij onder meer ook aan kosten voor tol en parkeren. Zo kun je dus zoveel mogelijk zaken zelf regelen.

Hoe kun je een tankkaart aanschaffen?

Het is eenvoudig mogelijk om een multimerken tankkaart online aan te schaffen. Er zijn tal van commerciële partijen die dit aanbieden. Het loont daarbij dus de moeite om prijzen met elkaar te vergelijken. Daarbij is het ook goed te letten op de kosten voor de lange termijn en om de voorwaarden onder de loep te nemen. Kijk ook zeker naar de online recensies over aanbieders. Daarbij wil je je beseffen dat er ook partijen op de markt zijn die tankkaarten aanbieden tegen slechte voorwaarden en die jou uiteindelijk meer geld kosten.

Alles over het aanschaffen van een multimerken tankkaart voor bedrijven

Hierboven hebben wij een groot aantal voordelen op een rij gezet met betrekking tot het aanschaffen van een multimerken tankkaart voor het bedrijf. Daarbij wil je denken aan het feit dat de tankkaart veel administratief werk uit handen neemt. Daarbij heb je het gebruik van de tankkaart zelf onder de controle en is het verder veilig. Het is niet zonder reden dat de multimerken tankkaart voor bedrijven in België snel zo populair is geworden. Vraag daarom vandaag nog de nodige informatie op en wees verrast door de mogelijkheden voor Belgische gebruikers.

Offerte tankkaart