Veel gestelde vragen voor partners

1. Wat zijn leads en wie kan leads bij jullie kopen?

Leads zijn eigenlijk offerte-aanvragen van mensen met interesse in een bepaalde dienst of product. Zowel kleine bedrijven als grote multinationals kunnen bij ons leads kopen. Dankzij de juiste formule leveren wij leads op maat van onze klanten.

2. Welke leads kunnen wij bij jullie aankopen?

Momenteel kan LeadAngels uit meer dan 100 campagnegroepen leads aanleveren. De belangrijkste groepen staan op onze website. Staat jouw groep niet in het lijstje dan kunnen wij voor je een campagne op maat uitwerken.

3. Hoeveel kost een lead?

De kostprijs per lead ( CPL ) is afhankelijk van de groep of campagne waar je leads voor wenst. De prijzen van de leads staan vermeld in de Account van de klanten. Er zijn reeds leads te koop vanaf €5 excl. BTW.

4. Zijn er kosten te betalen?

Er zijn geen vaste kosten, enkel aangekochte leads zijn te betalen. Er zijn momenteel 2 formules waaruit partners kunnen kiezen.

5. Hoeveel bedrijven kunnen een offerte opmaken?

Maximaal 4 bedrijven kunnen meedingen om een offerte op te maken. Meestal wordt een lead geen 4 keer verkocht, maar zijn er gemiddeld slechts 2 verkopen. Hierdoor hebben onze klanten een grote kans om opdrachten te winnen.

6. Kunnen leads geprotesteerd worden?

Ja, indien er geen offerte kan opgemaakt worden, kunnen de leads geprotesteerd worden en worden de credits terug op de account van de klant geplaatst. Leads dienen gemiddeld binnen een aantal dagen geprotesteerd te worden ( “zie voorwaarden voor Deelnemers” ).

7. Hoe kunnen we leads kopen?

Ben je nog geen klant? Dan dien je eerst ons infoformulier in te vullen. Vervolgens ontvang je een voorstel. Als je klant ben, kunnen Leads via jouw persoonlijke Admin Module opgekocht worden door middel van credits ( Pro Partners ). Premium partners voorzien we maandelijks een staffel credits die opgedaan worden binnen maandelijks Budget.

8. Wat is het verschil tussen PRO en PREMIUM partners?

Het PRO partnership is ideaal voor bedrijven die leads nodig hebben zonder dat ze deze eerst zelf moeten goedkeuren. Indien er een geschikte lead is, ontvangen zij direct de leadgegevens via mail of in hun CRM-software*. PRO partners kunnen reeds starten met een creditbundel van €150 en ontvangen hiervoor 150 credits. Indien wij geschikte leads hebben, worden deze automatisch van de acount afgetrokken. Indien de credits op zijn, kunnen PRO partners creditbundels aankopen en ontvangen zij een “factuur voldaan” na elke aankoop van een bundel naar keuze.

Het PREMIUM partnership is ideaal voor grotere bedrijven die veel leads nodig hebben uit het Premium Segment. Indien er een geschikte lead is, dan ontvangen zij direct de leadgegevens via mail of in hun CRM-software*. De automatische aankopen worden direct van hun voorzien maandelijks budget afgetrokken. PREMIUM partners ontvangen elke maand een creditbundel volgens hun maximum maandelijks budget. Vervolgens de voorziene leads wordt maandelijks een factuur verzonden en ter betaling aangeboden.

* Er kunnen ontwikkelingskosten aangerekend worden

9. Waar ik de leads opkopen?

De leads kunnen opgekocht worden d.m.v. aanmelding met jouw persoonlijke login en paswoord. Partners kunnen hier inloggen in hun persoonlijke Admin.

10. Hoe ben ik zeker van de kwaliteit van jullie leads?

Onze leads doorgaan een reeks van geautomatiseerde filters en menselijke controle vooraleer ze aan onze klanten worden aangeboden. Zo ben je zeker van goede kwaliteit.

Vandaag offertes kopen? Vraag info aan

Wacht niet en haal vandaag al opdrachten binnen. Maak je account aan via onze website.

Infoaanvraag

Liever eerst een vrijblijvend gesprek?

Onze account manager geeft je graag wat meer uitleg.

Boek een afspraak op afstand