Op zoek naar een aannemer?

Wat kosten jouw renovatiewerken?

Vergelijk hier renovatiewerken offertes

Gratis en vrijblijvend

Je prijsaanvraag is 100% gratis en vrijblijvend, je verbindt je tot niks.

De beste renovatiebedrijven

Ontvang tot 4 offertes van aannemers uit je buurt.

Bespaar tijd & geld

Je bespaart geld en tijd dankzij het snel vergelijken van de offertes.

Indien je van plan bent om jouw huis te renoveren, dan doe je het best beroep op een renovatiebedrijf uit jouw buurt. Een aannemer renovatiewerken staat in voor de renovatie van woningen, appartementen, studio’s, bel-etage woningen, kantoren, winkels, magazijnen, loodsen, lofts enz… Zoek je een deelrenovatie, aanbouw, aanbouw plaatsen, uitbouw plaatsen of een totaalrenovatie? Of zoek je enkel een aannemer voor een zolderrenovatie, keukenrenovatie, gevelrenovatie, dakrenovatie, plaatsen van isolatie, badkamerrenovatie, traprenovatie, renovatie van metselwerk, dichting van kelders, plaatsen van een parketvloer, plaatsen van een tegelvloer, elektriciteit vernieuwen, afbraakwerken van woningen, binnenmuren pleisteren, gyproc plaatsen, plafond vernieuwen… geen probleem, bij ons kom je in contact met de beste aannemers. Ze maken een gratis offerte voor jou op om de prijs van een renovatie te vergelijken.

Wie is de beste en goedkoopste aannemer?

Start vandaag nog je aanvraag en vergelijk !

In 3 stappen prijzen vergelijken

  • 1

    Vraag een offerte aan

  • 2

    U ontvangt tot 4 offertes terug

  • 3

    U doet de beste deal

Renovatiewerken zijn een cruciale stap in het behoud van de waarde en de veiligheid van uw woning, appartement of kantoor. Het is belangrijk om deze taken op tijd te laten uitvoeren, om de levensduur van uw gebouw te verlengen en de waarde ervan te behouden.

Dak renoveren

Er zijn verschillende soorten renovatiewerken die kunnen worden uitgevoerd. Eén daarvan is het vervangen van de dakbedekking. Dit is een belangrijke stap in het voorkomen van lekkages en het beschermen van uw woning tegen waterbeschadiging. Het is belangrijk om elk deel van het dak grondig te onderzoeken voordat u begint met het vervangen van de dakbedekking, om eventuele problemen met het dak volledig op te lossen.

Schrijnwerk & beglazing vervangen

Een andere vorm van renovatie is het vervangen of upgraden van jouw ramen en deuren. Dit kan helpen jouw gebouw beter te isoleren en kan je geld besparen op de energierekening. Moderne ramen en deuren kunnen ook het uiterlijk van uw gebouw verbeteren en kiezen voor nieuwe kozijnen kan onnodige tocht en geluidshinder verminderen. Je kan kiezen tussen PVC-schrijnwerk, aluminium schrijnwerk, houten schrijnwerk of staal. Of je kan opteren om enkel de beglazing te vervangen.

Keuken- en badkamer renovatie

Voor diegenen die hun woning, appartement of kantoor willen upgraden, zijn er talloze verbouwingsopties om uit te kiezen. Dit varieert van renoveren van de keuken of het renoveren van de badkamer tot het creëren van nieuwe opslagruimtes. Het is belangrijk om te begrijpen wat voor soort renovatie het best bij uw gebouw past en om deze taken uit te voeren met de hulp van ervaren experts.

Vloerbedekking renoveren

Een ander veelvoorkomend type renovatiewerk is het vervangen van de vloerbedekking. Dit is een perfect voorbeeld van hoe een kleine verandering in uw woning of kantoor het algehele uiterlijk van uw pand kan verbeteren. Laminaatvloeren en vol houten vloeren kunnen bijvoorbeeld een gevoel van warmte en comfort creëren, terwijl tegelvloeren kunnen zorgen voor een gevoel van moderniteit en netheid.

Extra ruimte creëren

Een grote renovatieklus kan ook bestaan uit het vernieuwen van de indeling van uw woning, appartement of kantoor. Dan komen er afbraakwerken bij kijken. Het kan zijn dat je muren moet verplaatsen om meer ruimte te creëren of dat je bepaalde kamers moet samenvoegen om het gebouw efficiënter te maken. Door middel van metselwerken of het plaatsen van valse wanden wordt dit door een aannemer mogelijk gemaakt. Dit soort klussen nemen tijd en geld in beslag en daarom aan te bevelen om een architect en/of een aannemer te raadplegen.

Bouwvergunning

Het is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat deze renovatieplannen veilig en volgens de regels worden uitgevoerd. Afhankelijk van de omvang van de renovaties kan het nodig zijn om een bouwvergunning aan te vragen. Het niet verkrijgen van de juiste vergunningen kan resulteren in boetes en kan de verkoop van uw eigendom belemmeren.

Renovatiebedrijven

Als je van plan bent om jouw woning te renoveren of verbouwen, is het verstandig om eerst te onderzoeken wat er nodig is om deze plannen zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Je kunt advies inwinnen van professionele renovatiebedrijven of aannemers, of je kunt gebruik maken van online forums en adviesplatforms om meer informatie te verzamelen.

Als je op zoek bent naar deskundige hulp bij uw renovatieplannen, kan je contact opnemen met een renovatiebedrijf. Deze bedrijven kunnen je helpen met alles, van ontwerp tot uitvoering. Of het nu gaat om kleine renovaties of grote verbouwingen, een gepast legplan zal ongetwijfeld de waarde van uw huis of kantoor verhogen en de kwaliteit van het leven verhogen.

Tevreden gebruikers

We zochten in de regio Brugge een aannemer voor de totaalrenovatie van ons beluikhuisje. Via LeadAngels kwamen we in contact met een goede aannemer. Nu genieten we van 100% van onze renovatie.

Erik & Els

Particulier uit Brugge

Voor de totaalrenovatie van onze winkel en toonzaal zochten we een geschikte partij. Via LeadAngels vonden we iemand die voldeed aan onze eisen.

Karel

Zaakvoerder uit Gent

Na mijn aanvraag kreeg ik al snel contact met een aantal professionele renovatiebedrjiven. De offertes waren heel duidelijk, vergelijken was kinderspel.

Inge

Particulier uit Gent