Op zoek naar een nieuwe website?

Wat kost een website?

Wie maakt betaalbare websites?

Vergelijk hier webdesign-offertes

Gratis en vrijblijvend

Je prijsaanvraag is 100% gratis en vrijblijvend, je verbindt je tot niks.

De beste websitebouwers

Ontvang via 1 aanvraag tot 4 offertes van webdesigners uit je buurt.

Bespaar tijd & geld

Je bespaart geld en tijd dankzij het snel vergelijken van de offertes.

Website laten bouwen? Een designer staat in voor het ontwerp van website ( webdesign ) en de programmaeur voor de ontwikkeling van de code via webdevelopment op maat. Een website laten maken kan in verschillende programmatietalen zoals html, asp of php. Je kan een eenvoudige website laten maken of een complexe website met bijhorende database om bijvoorbeeld je aanbod huizen, auto’s, jobs of events te tonen. De webdesign prijs is afhankelijk van de gevraagde functionaliteiten zoals een DB, contactformulier, aantal pagina’s, zoekfunctie, koppeling met sociale media…

Een goedkope website laten maken kan met open source software zoals WordPress, Drupal, Joomla… deze werken met kant-en-klare templates ( ontwerp + DB ). Zij zijn ook voorzien van een intelligent CMS of Content Management Systeem om je website zelf te beheren. Dankzij het open-source platform kan de prijs van een eenvoudige website zeer goed meevallen omdat veel plugins gratis te gebruiken zijn. Uiteraard kan je ook een CMS op maat laten maken voor complexe toepassingen.

Wie wenst te scoren in zoekmachines, laat het best een SEO-geoptimaliseerde website maken. Wie zijn producten wenst te verkopen, laat het best een webshop maken. Prijs webdesign vergelijken? Vraag hier een offerte aan.

Vind de beste webdesigners

Start vandaag nog je aanvraag en vergelijk !

In 3 stappen prijzen vergelijken

  • 1

    Vraag een offerte aan

  • 2

    U ontvangt tot 4 offertes terug

  • 3

    U doet de beste deal

Soorten webdesign

Tevreden gebruikers

Voor ons hotel zochten we een nieuwe website met reservatiemodule. Via LeadAngels kwamen we in contact met een aantal bedrijven en konden we snel de prijzen vergelijken.

Erik & Els

Hotel uitbaters uit Oostende

Voor onze KMO in huishoudartikelen zochten we een nieuwe webshop. Via LeadAngels een aanvraagje gedaan en direct een goede partij gevonden.

Jonas

Zaakvoerder uit Lokeren

Als kinesist heb je nood aan een website. Na het aanvragen van een offerte zijn we uiteindelijk in zee gegaan met één van jullie partners en pronken nu met onze mooie website.

Ann

Kinesist uit Hasselt

Wat kost een website?

Met welk budget moet je rekening houden indien je een nieuwe website wenst te ( [...]