Traplift voor trap met bochten

Heb je een trap met één of meerdere bochten? Dan is de aanpak van de installatie en plaatsing van een traplift met bocht anders.

Trap met bochten

Onder een draaitrap of trap met bocht verstaan we trappen dewelke minstens 1 bocht of draai hebben. Om de bovenverdieping te bereiken, kan een gewone huistrap, zoldertrap, open trap, zwevende trap… voorzien zijn van een één of meerdere bochten. De installatie van een traplift op een bochtige trap zal meer tijd en werk kosten dan de plaatsing van een traplift op een steektrap of traplift op een rechte trap.

Offerte traplift

Prijs traplift met bochten

Door het extra maatwerk, zal een trap met draai meer kosten. De buizenrail moet op maat gemaakt worden en de stukken moeten ter plaatse aan elkaar verbonden worden. Elke extra bocht zal extra kosten. Uw verdeler van trapliften, zal aan de hand van zijn opmetingsplan exact de prijs kunnen berekenen met een overzicht van het aantal voorziene bochten. Uiteraard zijn er nog andere zaken die de totaalprijs van een traplift zullen bepalen: hoogte van de trap, aantal treden, aantal verdiepingen, uitvoering van de trappenlift ( standaard / luxe ) enz…

Er is ook de mogelijkheid om een duorail te plaatsen op trappen met 2 bochten, deze kan dan ook fungeren als railing.

Welke traplift voor bochten?

Bijna alle soorten trapliften zijn geschikt om te plaatsen op een trap met bochten. Je kan deze liften plaatsen op de binnenkant of buitenkant van de trap.

Offerte traplift