Soorten vochtproblemen in huis

Vocht is een echte duivel in woningen die niet goed waterdicht zijn. Bij vochtproblemen in huis, ga je het best over tot professionele vochtverwijdering.

Er bestaan verschillende soorten vochtverwijdering. Denk maar aan het bestrijden van doorslaand vocht in buitenmuren, opstijgend vocht in buitenmuren en optrekkend vocht in binnenmuren. Ook keldermuren en keldervloer behandelen tegen vocht is een veel gevraagde dienst. Tenslotte is het verwijderen of behandelen van condensatie belangrijk voor een gezonde omgeving.

Offerte vochtbestrijding

Soorten vochtoplossingen in huis & kelder

Voor elk probleem bestaat een geschikte oplossing. Er eerst een vochtdiagnose opgesteld worden vooraleer een oplossing kan geschieden. Voor opstijgend vocht in buitenmuren, binnenmuren en keldermuren kan men kiezen voor onderkappen en het injecteren van muren. Een hydrofuge behandeling kan na gevelrenovatie gebruikt worden om buitenmuren waterdicht te maken. Voor opstijgend vocht in keldermuren en vocht in de kelder kan men kiezen voor een kelderbekuiping of kelderdichting. Voor het uitvoeren van vochtbestrijding door een vakman, maakt u kans op een vochtbestrijding premie.

Laat uw vochtproblemen in huis en kelder aanpakken

Wij raden aan een vakman te laten langskomen om vochtproblemen aan te pakken. Vraag hier eerst een vochtbestrijding offerte aan.

Offerte vochtbestrijding