Wat betaal je voor een waterkoeler?

Waterkoeler

Hier gaan we specifiek in op de prijs van een waterkoeler. We vertellen bijvoorbeeld over de elementen die hierbij van toepassing zijn.

Een waterkoeler kopen is altijd een investering. Zo wil je een budget tot je beschikking hebt dat past bij jouw wensen en eisen. Wij gaan hier nauwkeurig in op de factoren die de prijs van dit product beïnvloeden. Daarna gaan we concreet in op de prijzen die worden gevraagd voor een waterkoeler. Vervolgens zetten we, voordat we onze conclusie trekken, nog een aantal tips op een rij waarmee je op de kosten van een waterkoeler kunt besparen. Allereerst gaan we nog even kort in op wat een waterkoeler nu precies biedt.

Offerte waterkoeler

Wat zijn de mogelijkheden van een waterkoeler?

Een waterkoeler biedt jou kort samengevat de mogelijkheid om altijd een fris glas water te pakken. Het is een vast systeem dat zorgt voor een gezond klimaat en dat medewerkers en gezinsleden aanzet om lekker veel water te drinken. We zien dan ook geen enkele reden om geen waterkoeler in huis te halen en om de prijs hoef je het ook niet te laten!

Welke factoren zijn van invloed op de prijs van een waterkoeler?

Voordat we hier toekomen aan de daadwerkelijk prijs van een waterkoeler gaan we eerst in op de elementen die daarbij van invloed zijn. Allereerst geldt als algemene regel dat je gewoon betaalt voor kwaliteit. Een lage prijs is vaak niet voor niets en een product van slechte kwaliteit gaat je snel tegenstaan. Mocht je toch een beperkt budget hebben dan kun je het beste kijken naar een goede waterkoeler in de aanbieding. Al met al wil je dus kiezen voor de beste prijskwaliteitverhouding.

Daarnaast zijn de gebruikte materialen, het vermogen van de waterkoeler, het formaat en het merk van invloed op de prijs. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het vermogen en het groter het formaat, hoe hoger de prijs zal zijn. Het is daarom zaak ook weer niet een al te groot apparaat te kopen. Laten we nu dan concreet in gaan op de prijs van een waterkoeler.

Dit is de prijs van een waterkoeler

We hebben uiteraard even voor jou gekeken naar de gemiddelde prijs van een waterkoeler. Een goede zakelijke waterkoeler koop je vanaf circa 1.250 euro.

Particuliere, eenvoudige waterkoelers zijn vaak een stuk lager geprijsd, een degelijk tafelmodel is al mogelijk vanaf 350 euro . Uiteraard zul je flessen water moeten bijkopen. Veel dienstverleners bieden de mogelijkheid om hiervoor een abonnement af te sluiten. De waterflessen worden dan gewoon bij jou aan de deur afgeleverd. Bij veel producten zien we dat het alleen maar mogelijk is om een offerte op te vragen. Dit komt omdat je bijvoorbeeld een lagere prijs krijgt als je meerdere producten tegelijk besteld. Ook kan dit het geval zijn als jij een bijzonder exemplaar wilt bestellen.

Offerte waterkoeler

Hoe kun je besparen op de kosten van een waterkoeler?

De eenvoudigste manier om te besparen op de kosten van een waterkoeler is door even kritisch te kijken naar de eisen. Misschien kun je een goedkoper product kopen van een ander merk dan je gewend bent. Denk er daarnaast over na om gewoon een winkel op te bellen en te vragen wat voor jouw budget de mogelijkheden zijn. Vaak is de aanschaf van een waterkoeler iets wat je kunt plannen. Kijk daarom wanneer er een uitverkoop plaatsvindt. Het is tenslotte met een beperkt budget niet noodzakelijk om het nieuwste model aan te schaffen en, alleen al daarmee, kun je je flink geld besparen.

Weet trouwens dat er ook een actieve markt is voor tweedehands waterkoelers. Aan de ene kant kan je hierdoor flink besparen op de prijs. Daarnaast zijn waterkoelers van goede kwaliteit prima geschikt om nog een tweede ronde mee te gaan. Aan de andere kant wil je er natuurlijk wel op letten dat de waterkoeler altijd goed onderhouden en gereinigd is.

Tenslotte is het ook zo dat je een waterkoeler kunt leasen of huren. Voor de korte termijn is dit zeker een oplossing. Realiseer je echter wel dat het op de lange termijn altijd goedkoper is om te kopen. Wel geeft dit je de mogelijkheid om verschillende producten uit te proberen zonder een langetermijnverplichting aan te gaan.

Zo zit het met de kosten van een waterkoeler

Hierboven hebben we uiteengezet welke factoren van invloed zijn op de prijs van een waterkoeler. Zo hebben wij bijvoorbeeld de kwaliteit en het formaat van het apparaat benoemd. Daarna zijn we concreter ingegaan op de beschikbare prijzen. Tenslotte hebben we een aantal opties besproken waarmee je geld kunt besparen op een waterkoeler. Nu beschik je over belangrijke informatie die noodzakelijk is voor deze aanschaf. Gun jezelf aldus de tijd en realiseer je dat verkopende partijen commerciële bedrijven zijn, die dus concurrerende prijzen aanbieden.

Offerte waterkoeler