Welke soorten LED-schermen bestaan er?

LED heeft ook zijn weg gevonden in de commerciële wereld en wordt al een tijdje ingezet als alternatief voor stickers, klassieke posters en billboards. We geven een overzicht van de meest gebruikte soorten LED-schermen die vandaag als reclamemiddel ingezet kunnen worden.

Vaste LED-schermen: gevel LED-schermen

Gevel LED-schermen zijn vaste en permanente LED-reclameschermen en kunnen tegen de gevel van commerciële panden zoals winkels, bedrijvencentra, showrooms enz… geplaatst worden. Je kan de boodschap steeds overal aanpassen waardoor je kan inspelen op de actualiteit van de voorbijganger. Je kan een lopende promotie, openstaande vacature, opendeurdag… opvallen laten communiceren. Deze schermen worden meestal aangekocht.

Offerte LED-scherm

Mobiele LED-schermen: steeds verplaatsbaar

Het grote voordeel van een mobiele LED-reclame is dat ze tijdelijk inzetbaar is en verplaatsbaar is naar meerdere vestigingen zoals een parking, bedrijventerrein, beurs enz… De LED-schermen worden op een trailer of aanhangwagen geplaatst. Dit soort LED-reclame kan zowel gehuurd  als aangekocht worden. De hoogte van het scherm is verstelbaar en het scherm kan tot 360° gedraaid worden voor een optimale zichtbaarheid.

Totem LED-schermen: opvallen is de boodschap

Totem LED-schermen worden op een “Totem” of paal geplaatst en vallen zeer goed op voor passanten. De constructie bestaat meestal uit stalen profielen en kan, indien gewenst, volledig bekleed en afgewerkt worden in de “look-and-feel” van jouw bedrijf. Je kan kiezen om één of een dubbel LED-scherm te laten monteren tegen de constructie. De totem kan gebruikt worden om producten, promoties, openingsuren, opendeurdagen, parkeerplaatsen… te communiceren aan nieuwe en bestaande klanten.

Indoor LED-schermen

Communiceer via een LED-scherm jouw boodschap in de zaak, bedrijf, beursstand… dankzij de plaatsing van een vast scherm. Je kan het LED-scherm monteren of ophangen op een zuil of tegen de muur van jouw winkel of bedrijfspand. Communiceer dankzij het scherm op het juiste moment de boodschap aan de (potentiële)  klant of bezoeker. Maar de mogelijkheden van vaste indoor-ledschermen zijn veel groter. Wat denk je van de plaatsing in de wachtzaal van een arts of praktijk? Of als eyecatcher achter de vitrine van een kledingwinkel? Ben je makelaar? Dan kan je bijvoorbeeld woningen die te koop staan communiceren… kortom, de mogelijkheden van LED-reclame zijn enorm groot.

Offerte LED-scherm

LED-screens & sportevents

Ten slotte kunnen LED-screens ingezet worden tijdens voetbalwedstrijden en tal van soorten sportevents. Ooit al de LED-boards gezien langs de zijlijn van een voetbalveld? Dan kan je niet naast de reclameboodschap kijken. LED-scoreborden hebben tijdens sportwedstrijden tal van functies. Zo kunnen ze de score en de resterende speeltijd weergeven, maar ook de volledige ploegopstelling of een animatie weergeven van de spelers die scoren of gewisseld worden. Ten slotte kunnen informatieve of commerciële boodschappen afgewisseld worden.

Voor grote sportevents worden LED-walls of LED-videowalls geplaatst. Duizenden mensen kunnen samen genieten van belangrijke sportevents of sportwedstrijden. Als organisator kan je en groot LED-scherm huren voor het uitzenden of broadcasten van voetbalwedstrijden van de Rode Duivels op het WK, EK… de finale van de Beker van België of denk maar aan de wielerliefhebbers die De Ronde van Vlaanderen op groot scherm willen volgen… De mogelijkheden zijn enorm groot.

LED-screens huren of kopen?

Je kan kiezen om een LED-reclamescherm te kopen, een LED-scherm huren of leasen. Ben je op zoek naar een vrijblijvende offerte en wens je de mogelijkheden voor jouw event of zaak te ontdekken? Vraag dan hier een vrijblijvende prijsaanvraag aan.

Offerte LED-scherm