Op zoek naar nieuwe PVC ramen en deuren?

Wat kost nieuw PVC buitenschrijnwerk?

Wie plaatst de beste PVC ramen en deuren?

Vergelijk hier PVC schrijnwerk offertes

Gratis en vrijblijvend

Je prijsaanvraag is 100% gratis en vrijblijvend, je verbindt je tot niks.

Betrouwbare leveranciers van kunststof buitenschrijnwerk

Ontvang via 1 aanvraag tot 4 offertes van betrouwbare PVC buitenschrijnwerk-installateurs uit je buurt.

Bespaar tijd & geld

Je bespaart geld en tijd dankzij het snel vergelijken van de offertes.

<

Nieuwe PVC ramen & deuren plaatsen? Je oude ramen vervangen? Dan ben je op zoek naar een goede schrijnwerker én de prijs van nieuwe kunststof ramen en deuren. Vergelijk hier de kosten voor PVC buitenschrijnwerk. En dit voor alle soorten schrijnwerk zoals ramen, PVC deuren, garagepoort, achterdeur, draai-kip ramen, schuiframen enz… Vergelijk de prijzen van bekende merken zoals Schüco & Kömmerling, Deceuninck, Profel, Veka… Vraag een offerte aan en krijg bijkomend advies over subsidies en premies. Nieuwe PVC ramen plaatsen? Vergelijk nu offertes.

 • PVC ramen
 • PVC deuren
 • PVC poorten
 • PVC veranda’s
 • PVC schuifdeuren
 • PVC schuiframen
 • Vaste PVC ramen
 • Draai-kip PVC ramen
 • Opendraaiende PVC ramen
 • PVC achterdeuren
 • PVC voordeur
 • PVC buitenschrijwerk

Wie is de beste en goedkoopste installateur van PVC ramen en deuren?

Start vandaag nog je aanvraag en vergelijk !

In 3 stappen prijzen vergelijken

 • 1

  Vraag een offerte aan

 • 2

  U ontvangt tot 4 offertes terug

 • 3

  U doet de beste deal

Alle soorten kunststof buitenschrijnwerk

PVC ramen & deuren vervangen

Het vervangen van buitenschrijnwerk is een belangrijke beslissing voor huiseigenaren die streven naar een verbeterde esthetiek, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Een populaire keuze die aan al deze eisen voldoet, is het gebruik van PVC (polyvinylchloride) ramen en deuren. In dit artikel onderzoeken we de voordelen van PVC-buitenschrijnwerk en waarom het een uitstekende keuze is voor mensen die hun ramen en deuren willen vernieuwen.

Energie-efficiëntie en isolatie

Eén van de belangrijkste voordelen van PVC ramen en deuren is hun uitstekende isolerende eigenschappen. PVC is van nature een isolerend materiaal en heeft een lage thermische geleidbaarheid, waardoor het warmteverlies door de ramen en deuren wordt geminimaliseerd. Dit leidt tot een verbeterde energie-efficiëntie van de woning, wat zich vertaalt in lagere energiekosten op de lange termijn. Huiseigenaren kunnen ook profiteren van een comfortabeler binnenklimaat, met minder tocht en temperatuurschommelingen.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

PVC is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden, corrosie en insecten. PVC ramen en deuren behouden hun structurele integriteit en esthetiek gedurende vele jaren, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor de lange termijn. Bovendien vereist PVC minimaal onderhoud. Het regelmatig reinigen met een mild schoonmaakmiddel is meestal voldoende om de ramen en deuren in optimale staat te houden. Dit in tegenstelling tot hout, dat regelmatige schilderbeurten en behandelingen nodig heeft om zijn duurzaamheid te behouden.

Esthetische veelzijdigheid

PVC ramen en deuren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, stijlen en afwerkingen, waardoor huiseigenaren de mogelijkheid hebben om hun buitenschrijnwerk aan te passen aan de architectonische stijl van hun woning. Of je nu een modern, klassiek of landelijk design verkiest, PVC biedt veelzijdigheid in ontwerp zonder concessies te doen aan de prestaties.

Geluidsisolatie

Naast thermische isolatie bieden PVC ramen en deuren ook uitstekende geluidsisolatie. Ze verminderen geluidsoverlast van buitenaf, waardoor je kunt genieten van een rustiger en comfortabeler binnenklimaat. Dit is vooral belangrijk voor woningen die zich bevinden in drukke stedelijke gebieden of in de buurt van wegen.

Milieuvriendelijkheid

Moderne PVC-productieprocessen zijn steeds milieuvriendelijker geworden, met aanzienlijke verbeteringen in recycling en duurzaamheid. PVC ramen en deuren zijn recyclebaar, wat bijdraagt aan het verminderen van de ecologische impact en het bevorderen van een circulaire economie.

In conclusie bieden PVC ramen en deuren een aantrekkelijke oplossing voor huiseigenaren die op zoek zijn naar duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetische veelzijdigheid. Door te investeren in PVC-buitenschrijnwerk geniet je niet alleen van de voordelen op korte termijn, zoals lagere energiekosten en verbeterd comfort, maar ook van een langdurige oplossing die de waarde van je woning verhoogt. Overweeg PVC als een slimme keuze voor het vervangen van je ramen en deuren en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft.

Wat kost het om jouw PVC-schrijnwerk te laten vervangen?

Er zijn zo veel factoren die de prijs van het schrijnwerk bepalen. Daarom raden we aan om een offerte aan te vragen. Zo kom je in contact met een schrijnwerken uit jouw buurt én vergelijk je de prijzen.

Tevreden gebruikers

We zochten in de regio Brugge een schrijnwerker voor de renovatie van onze bestaande ramen en deuren. Via LeadAngels konden we snel de prijzen vergelijken.

Erik & Els

Uit Brugge

Voor ons bedrijf zochten we iemand met kennis voor de plaating van 2 nieuwe PVC schuiframen. Hier hebben we een geschikte partij gevonden.

Karel

Zaakvoerder uit Leuven

Na mijn aanvraag kreeg ik al snel contact met een aantal professionele schrijnwerkers. De offertes waren heel duidelijk, vergelijken was kinderspel.

Inge

Particulier uit Gent

+6 tips hoe je de beste PVC ramen kan herkennen

Bij het vervangen van ramen en deuren of het plaatsen van nieuw buitenschrijnwerk is het [...]