Op zoek naar een tuinaannemer?

Wat kost tuinaanleg?

Wie is de beste tuinaanlegger?

Vergelijk hier tuinaanleg offertes

Gratis en vrijblijvend

Je prijsaanvraag is 100% gratis en vrijblijvend, je verbindt je tot niks.

De beste tuinaannemers

Ontvang via 1 aanvraag tot 4 offertes van de beste tuinaannemers uit je buurt.

Bespaar tijd & geld

Je bespaart geld en tijd dankzij het snel vergelijken van de offertes.

Ben je op zoek naar een tuinaannemer? Je tuin laten aanleggen of je tuin renoveren? Vergelijk hier de tuinaanleg prijzen via 1 offerte-aanvraag.

 • Grondwerken
 • Aanleg tuinpad
 • Aanleg borders
 • Plaatsing draadafsluiting
 • Plaatsing houten afsluiting
 • Plaatsing tuinafsluiting
 • Terras aanleggen
 • Nieuwe tuin aanleggen
 • Tuin renoveren
 • Graszoden leggen
 • Zwemvijver aanleggen
 • Tuin nivelleren

Wie is de goedkoopste tuinaanlegger?

Start vandaag nog je aanvraag en vergelijk !

In 3 stappen prijzen vergelijken

 • 1

  Vraag een offerte aan

 • 2

  Je ontvangt tot 4 offertes terug

 • 3

  Je doet de beste deal

Alle soorten tuinaanleg

Tevreden gebruikers

Voor de heraanleg van onze tuin, zochten we een geschikte tuinaannemer. Via LeadAngels konden we snel de prijzen vergelijken.

Erik & Els

B&B uitbaters uit Zwalm

De grasmat was aan vervanging toe. Via LeadAngels mochten we 3 bedrijven vergelijken en de beste prijs/kwaliteit ontdekken.

James

Uit Sint-Niklaas

Na mijn aanvraag kreeg ik al snel contact met een aantal professionele tuinaannemers. De offertes waren heel duidelijk, vergelijken was kinderspel.

Samara

Uit Bree

Vooraleer je begint aan de grondwerken heb je nood aan een tuinontwerp zodoende de gerealiseerde tuin past bij de stijl van jouw woning. Je kan hiervoor een tuinarchitect inschakelen of je kan beroep doen op jouw tuinaannemer. Deze kan veelal referenties voorleggen van reeds gerealiseerde nieuwe tuinen of doorgevoerde tuinrenovaties. Een tuinontwerp maken kan je zelf ook starten door zelf een schets te maken wat je in jouw nieuwe tuin wenst. Het ontwerpen van tuinen vergt veel ervaring omdat je kennis van materialen dient te hebben. Jouw tuin laten ontwerpen? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Nadat het ontwerp van de tuin werd goedgekeurd, gaat men aan de slag met de grond- en graafwerken. Laat je een nieuwe tuin aanleggen, dat kan het zijn dat men de tuin dient af te graven en vervuilde grond en graszoden dient af te voeren. In het geval van een oneffen tuin, gaat men de tuin nivelleren met de benodigde tuinmachines. Wens je water in de tuin dan zal een vijver uitgraven of een zwemvijver uitgraven aan de orde. Laat je borders aanleggen of een tuinpad, dan dien je deze op te vullen met de juiste grondsoort. Of wens je een zwembad te plaatsen? Je zwembad uitgraven is geen probleem, maar wat doe je met de overtollige grond… Grondwerken in de tuin laten uitvoeren… vraag via onze website de grondwerken prijs aan.

Uiteraard mogen we het gazon niet vergeten. Je gazon door een aannemer laten aanleggen geeft het mooiste resultaat. Dit kan traditioneel gebeuren d.m.v. het zaaien van gras of door het plaatsen van grasmatten of graszoden. Uiteraard zorgt uw tuinman nadien ook voor het onderhoud van jouw gazon. Onkruid uit het gazon verdelgen, je gazon verticuteren en beluchten, gazon bemesten, gras kalken… de tuinman zorgt voor een mooie grasmat. De tuinaannemer zorgt voor de aanleg van tuinen voor particulieren maar ook de aanleg van gazons voor bedrijven.

Wie denkt aan privacy en veiligheid denkt ook aan de plaatsing van de tuinafsluiting en tuinhekkens en tuinpoorten. Denk maar aan de plaatsing van draadhekkens of de gaasafsluiting, plaatsing van houten tuinpanelen met of zonder betonnen palen, houten tuinschermen, betonnen tuinpanelen, rietmatten, kastanje houten afsluitingen, plaatsing van kunststof tuinpanelen, plaatsing van heidematten, weideafsluiting, grachtbetuining, metalen panelen, haagsteunen en constructie voor leibomen… Een tuinafsluiting laten plaatsen zorgt voor voldoende veiligheid en bescherming.

Bij tuinaanleg denkt men ook aan de verschillende tuinverhardingen of bestratingen dewelke moeten geplaatst worden zoals het plaatsen van borders en tuinpaden, aanleggen van een mooi terras in tegels of klinkers, of kies je toch voor de aanleg van een houten terras? Maar ook het aanleggen van de oprit is een klus voor een tuinman of tuinaannemer… Hierbij kan gebruik gemaakt worden van verschillende materialen zoals grind, kiezel, hout, keramische tegels, natuursteen of betonsteen. Indien je een zwemvijver of zwembad wenst aan te leggen, dan kies je het best een goede aannemer met ervaring in het aanleggen van zwemvijvers en zwembaden.

Wie denkt aan de renovatie van de tuin, is ook aan het goede adres. Hoeveel kost een tuinrenovatie? Wat is de tuinrenovatie prijs? Wens je een nieuwe grasmat? Een bestaande tuinafsluiting vervangen, een oprit laten uitbreken en herplaatsen, nieuwe tuinpaden of tuinverlichting laten plaatsen? Wens je een nieuw poolhouse, tuinhuis, carport, bijgebouw… te laten plaatsen? Vraag hier de prijs voor tuinaanleg aan bij verschillende aannemers uit je buurt. U vergelijkt de tuinaanleg prijzen bij professionele tuinmannen.